Mazání uložené karty

Online chat

Jednoduše přejděte na "Můj účet" a zvolte možnost "Spravovat uložené karty". Vyberte kartu, kterou chcete vymazat a zvolte možnost "Vymazat kartu". Ta se z Vašeho účtu okamžitě vymaže.