Hoe kan ik mij inschrijven bij Next Online

Live Chat

Als je een nieuwe klant bent en je wilt een product kopen, voeg het product dan toe aan je tas en ga door naar betalen. Om je aankoop te voltooien klik je op de knop doorgaan onder de 'Nieuw bij Next'-sectie, waarna je vanzelf door de registratieprocedure en het voltooien van je aankoop wordt geleid.

Als je reeds klant bij ons bent kunt je inloggen met je e-mail en wachtwoord.

Bekijk onze veelgestelde vragen voor meer informatie over de levering, retourartikelen en andere voordelen van het winkelen bij Next.